Поредно европрепятствие предстои тази вечер на трите български отбора, които

...
Поредно европрепятствие предстои тази вечер на трите български отбора, които
Коментари Харесай

Лудогорец, Локомотив и ЦСКА ще играят с мисъл за групите в Лига Европа

Поредно европрепятствие следва довечера на трите български тима, които ще играят първите си срещи в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Очакваме играчите им да се опитат да реализират добър резултат, който да им даде нужното успокоение за реванша.

Треньорът на "Лудогорец " Стойчо Стоев е оптимист за дуела с "Дъ ню сейнтс " от Уелс от 20.30 ч. на "Лудогорец Арена ". "Ще направя някои ротации в състава за мача с "Дъ ню сейнтс ". Ще дам късмет на футболисти, които са взимали по-рядко присъединяване в мачовете ", призна Стоев. Той е безапелационен, че първенците няма да подценят противника от Уелс. "В европейските мачове, в случай че подцениш съперника без значение от класата му, можеш да страдаш. Щом "Дъ ню сейнтс " е стигнал дотук, значи си има своите стойности. “ "Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат разполагаем ", безапелационен бе треньорът на "Лудогорец ".

Стоев показа своята рецепта за триумф против "Дъ ню сейнтс ". "Подобни тимове са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, защото се отварят и оставят пространства. Ние имаме задоволително положителни играчи да ги използваме ".

Треньорът разкри идеалния сюжет за развоя на първия мач с "Дъ ню сейнтс ". "Най-доброто развиване е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За страдание не се получава по този начин доста постоянно във футбола. Фокусът ни е върху дуела с уeлсците. Не мислим още за ЦСКА ", добави Стоев.

Днес в 20.30 часа стартира първия дуел сред "Локомотив " - Пловдив и френският "Страсбург ". По всеобщо мнение, "смърфовете " са избрани за новобранец в дуела, само че се чака стадион "Локомотив " да е цялостен, което даде подтик и повече убеденост в играта на пловдивчани.

"Локомотив " се изправя против тим от страната, която е международен първенец сега. "Страсбург " взе участие в Лига Европа, като спечелил Купата на лигата, което приказва за тяхната класа и мощ.

"Имаме задоволително информация за съперника. Подготвихме се добре, с цел да създадем добър мач “, сподели треньорът на "Локомотив " - Бруно Акрапович, пред медиите. Той призна, че ще се радва на всевъзможен резултат, стига неговият тим да не получи гол. Противникът е мощен в офанзива, има експлозивност - нещо, на което доста мъчно можеш да отговориш. Така експертът проучва противника. "Просто желая да играем футбол и да сътворяваме положения. "

"Расинг Клуб дьо Страсбург " (на френски: Racing Club de Strasbourg), прочут още и като РК "Страсбург ", РКС или единствено "Страсбург " е футболен клуб, учреден е през 1906 година в град Страсбург. Придобива професионален статут през 1933 година. Отборът претърпява сериозна финансова рецесия и след това на банкрут губи професионалния си лиценз, след което бива изхвърлен в CFA 2 (5-та дивизия) на Франция. След това още веднъж се връща в Лига 1 - най-висшата дивизия във френския футбол. През сезона 20-те отбора играят по два пъти един против различен, общо 38 мача на сезон.

"Страсбург " е измежду шестте тима, печелили трите значими френски титли - Лига 1 (веднъж), Купата на Франция (три пъти) и Купата на Лигата (четири пъти). Също по този начин е и измежду шестте тима, изиграли повече от 2000 мача (56 сезона) в Лига 1.

ЦСКА - София ще играе първата си среща против украинския "Зоря " от град Луганск на Националния стадион "Васил Левски " от 20.30 часа. До момента повече от 9300 червени сърца взеха своя билет за мача и ще поддържат тима си от трибуните.

Старши треньорът Люпко Петрович е оптимист преди първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. "Преодолим противник са, който можем да победим, а имаме и положителни играчи. "Зоря " е тим, който е чудесно квалифициран физически тим, сходни са като жанр на Осиек ", означи експертът преди срещата.

Съперникът ще бъде без една от звездите си - Артьом Громов, който ще пропусне дуела в София.

ФК "Зоря " (на украински: ФК "Зоря " - Луганськ) играе в Украйинската Премиер лига. През сезона 2018/2019 тимът приключи на пето място в локалното състезание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР