Люпчо Палевски-Палчое екстрадиран и вече е на територията на Северна

...
Люпчо Палевски-Палчое екстрадиран и вече е на територията на Северна
Коментари Харесай

Извънредни новини за изверга Палчо, умъртвил 14-г. Ваня в Северна Македония

Люпчо Палевски-Палчое екстрадиран и към този момент е на територията на Северна Македония.

Той е заподозрянза двойно ликвидиране - на 14-годишната Ваня Гьорчевска и 74-годишния Панче Жежовски от Велес , потресло РСМ в края на ноември предходната година,

Информацията е доказана публично от Министерството на вътрешните работи в страната.

„ Полицаи от Отдела за интернационално полицейско съдействие на Министерство на вътрешните работи, в съдействие с турската полиция, завършиха процеса по екстрадиция от Република Турция на 59-годишния Люпчо Палевски от Скопие, за който е издадена интернационална заповед за следствие на закононарушенията „ похищение “ и „ ликвидиране “ според заповед, издадена от Основната прокуратура в Скопие.

Лицето е трансферирано в пандиза в Скопие ”, оповестяват от Министерство на вътрешните работи в Република Северна Македония.

За предстоящото изгонване на Люпбчо Палевски, който беше задържан при започване на декември предходната година в Турция оповестиха на първо време от партията „ Десна “, чийто ръководител до скоро беше той.

Люпчо Палевски е главен обвинен за двойното ликвидиране. Останалите обвинени бяха задържани, само че Палевски към този момент беше напуснал страната в посока Белград, след което с автомобил през България се е придвижил към Турция, предава Българска телеграфна агенция./БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР