Поредно безумие в морската ни столица. Любимец на поколения е

...
Поредно безумие в морската ни столица. Любимец на поколения е
Коментари Харесай

Убиха Пинко във Варна! Защо и какво е посланието? СНИМКИ

Поредно безумство в морската ни столица. Любимец на генерации е грозно раздран върху паркирана кола. Да, става дума за Пинко Розовата пантера.

Собственичката на автомобила открива играчката разчленена по цялото возило. Тя е изумена от посланието и се чуди дали би трябвало да се плаши и по какъв начин тъкмо би трябвало да схваща посланието. Случката се разиграва до огромна верига за хранителни артикули.

Според коментиращи обявата в обществената мрежа, това евентуално са деца, които просто са си играели. Други считат, че казусът се корени във безконечната сага „ спрял си ми на мястото. “ Повечето, несъмнено, го обърнаха на смешка.

В последна сметка за никого няма да е прелестно да открие колата си по този метод. Във времето сме ставали очевидци на какви ли не нападения и отмъщения по разнородни аргументи. От забити кирки в предния похлупак, спукани гуми, счупени стъкла до предупредителни бележки.

„ Бих желала да попитам причинителя какво би трябвало да значи това и би трябвало ли да се тревожа?, “ написа пострадалата.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР