Поредната сензация за неидентифициран обект в едно от най-известните места

...
Поредната сензация за неидентифициран обект в едно от най-известните места
Коментари Харесай

Има ли метално яйцевидно НЛО в Зона 51?

Поредната сензация за неидентифициран обект в едно от най-известните места по тематиката НЛО, намира място в онлайн пространството през последните дни. Според Mail Online в американската Зона 51 се съхранява железно яйцевидно НЛО.

Твърдението стартира с Ерик Тейбър, който 13 години работи за аерокосмическата промишленост на Съединените щати. Тейбър се базира на разказите на собствен чичо - Сам Ъркхарт, който работил в Зона 51 в Южна Невада 17 години. Както е известно, Зона 51 е е американски свръхсекретен боен подготвителен полигон, свързван от тайните теории с визити на извънземни обекти. В изявление Тейбър разкрива събитията, случили се в извънредно предпазената зона, Mail Online.

Ветеранът от военновъздушните сили Сам Ъркхарт имал сан E8 (еквивалентен на първи сержант). Той, съгласно Табер, работил в Зона 51 от 1997 до 2014 година при строга секретност. Ъркхарт се натъкнал на тайнствен обект с големи размери, яйцевидна форма, железен на тип и без забележими контролни характерности.

Инженерите от Зона 51 се пробвали да проучат оборудването, само че не съумели да влязат вътре. Те даже не могли да разпознават източника на сила или механизма за активиране на металното яйце. След доста старания съумели да получат дребна проба от материал, за който се твърди, че е от извънземен генезис.

Табер предава спомените на чичо си, като споделя, че обектът е бил изпратен в друга база и по-късно от него няма и диря. Никой различен не е чувал за този чудноват и непонятен яйцевиден транспортен съд. Табер добавя, че чичо му предсказал, че американският народ евентуално в никакъв случай няма да види този тайнствен обект. Все отново в този момент посредством Табер светът научава за този случай, който на този стадий единствено усилва мистериозността на Зона 51.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР