Поредната демонстрация на сила над Корейския полуостров бе извършена на

...
Поредната демонстрация на сила над Корейския полуостров бе извършена на
Коментари Харесай

Цял Свят Трепери, Всеки Момент Може Да Избухне Немислимото! Американците Вдигнаха Тежките Бомбардировачи!

Поредната проява на мощ над Корейския полуостров бе осъществена на фона на продължаващите ракетни и нуклеарни провокации от страна на Пхенян. Това оповестиха американски и южнокорейски военни, представени от Ройтерс и ДПА, на които се базира Българска телеграфна агенция.

В ученията са взели участие два свръхзвукови бомбардировачи В-1В (латински букви), изхвърчали от американската военна база на остров Гуам в Тихия океан, която севернокорейският водач Ким Чен-ун заплаши с ракетен удар, се прецизира в официално съобщение на американските Военновъздушни сили.

Самолетите извършиха задача в региона на Японско море, която показва, че Съединени американски щати постоянно са подготвени да защитят своята територия и уверено работят с Япония и Южна Корея за опазването на сигурността и стабилността, се споделя още в официалното съобщение.

Бомбардировачите В-1В са способни да долетят от Гуам до Пхенян за по-малко от три часа, отбелязва ТАСС.

Шефът на Пентагона Джеймс Матис и ръководителят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Джоузеф Дънфорд през вчерашния ден срещнаха президента Доналд Тръмп с разновидностите за дейности против Северна Корея, заяви пресслужбата на Белия дом.

На срещата бяха разисквани другите разновидности за отговор на всякаква севернокорейска експанзия или, при положение на нужда, за попречване на опасност с нуклеарно оръжие против Съединени американски щати и съдружниците им от страна на Пхенян, уточни пресслужбата на Белия дом без повече детайлности.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР