Поредна победа донесоха кученцата от пловдивския общинския приют – този

...
Поредна победа донесоха кученцата от пловдивския общинския приют – този
Коментари Харесай

Кучетата талисмани от общинския приют донесоха победа и на „...

Поредна победа донесоха кученцата от пловдивския общинския подслон – този път на „ Локомотив “ (Пловдив). В неделя играчите от пловдивския футболен гранд се изправиха против ФК „ Локомотив “ (София) като преди началото на мача капитаните излязоха на терен с двама от жителите на приюта.



„ Призоваваме всеки, който има опция да гледа кученце да го направи, тъй като тези животинки заслужават дом и обич. Надявам се с образеца, който даваме да накараме повече хора да осиновяват кученца от приютите “, съобщи капитанът на ПФК „ Локомотив “ (Пловдив) Димитър Илиев във връзка акцията „ Доброто продължава “.



Това е следващият пловдивски футболен тим, който се включва в самодейността на общинския подслон в града, която има за цел да насърчи осиновяването на домашни любимци.



В приюта за безстопанствени кучета „ Приятел вечно “ в Пловдив са настанени 100 кучета, които чакат да намерят своето ново семейство, което да ги подари с доста обич и грижи. Всички кучета са кастрирани и се предават на осиновителите с паспорт и чип. Приютът се намира на 4-ти километър, „ Пазарджишко шосе “, Пловдив. С неговите жители можете да се запознаете във Facebook:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР