Поредна малоумна постъпка на столичен ученик разбуни социалната мрежа. Снимка

...
Поредна малоумна постъпка на столичен ученик разбуни социалната мрежа. Снимка
Коментари Харесай

Див ученик втрещи софиянци! Животът му струва под 2 лева?

Поредна малоумна постъпка на столичен възпитаник разбуни обществената мрежа. Снимка с дивотията, която би могла да му коства живота, беше оповестена във Facebook.

На нея се вижда хлапакът с раница, заловил се с ръце и крайници за задната част на трамвай по линия номер 7.

Това, несъмнено, не е първият сходен случай. Въпреки многократните предизвестия за рисковете на такова гратисно возене, доста младежи считат, че това е методът да се показва мъжество.



Още по-странното е, че възрастни коментиращи в действителност считат такова държание за геройска постъпка. „ Едно обикновено дете да видя, баси “, разяснява мъж. „ Сегашните деца са егати смотаните мишки, висящи пред всякакви монитори и плейстейшъни. Този дребния някак си се е измъкнал от матрицата. Поздравления! “, прибавя различен.

Все отново разтревожените за живота на младежа се повече. „ Търсач на мощни чувства, само че в случай че падне и се натроши ще погнат ватмана. Ще го питат дали го е видял и за какво не го е разкарал от там. Не му е мястото там, само че ще си го изяде някой път. Не му го поисквам “, показва коментиращ.

„ Лай*ьо, огромно нещо е направил! Като си счупи празната глава, може и да му пристигна акъла! “, възмущава се майка.

„ Когато оцениш живота си на 1,60 лева! “, обобщава обстановката консуматор.

Междувременно се оказа, че момчето се е трансформирало в сензация във Facebook.



Самоличността му небрежно е разконспирирана в мненията – един юноша показва, че това е братовчед му, а госпожица напряко показва и профила му. Името на ученика е Калоян.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР