Поредна доза секси снимки си пусна измъчваната Дебора в инстаграм.

...
Поредна доза секси снимки си пусна измъчваната Дебора в инстаграм.
Коментари Харесай

Докато Жоро Касапина си чака присъдата, Дебора грее след кървавия ужас. Вижте я само

Поредна доза секси фотоси си пусна измъчваната Дебора в инстаграм. В същото време момичето за пръв път разгласява обща и фотография с майка си в обществените мрежи. Двете дами сияят и гледат самоуверено напред.
Под фотографията Дебора написа „ Мамо “ и постави сърчице. Очевидно майката на нарязаното момиче й оказва голяма поддръжка, тъй като видно и двете към този момент са щастливи. Майка и щерка се пробват да оставят зад тила си мъчението, на което бе подложена Дебора, и двете се поддържат взаимно. Освен благата фамилна фотография Дебора още веднъж сподели хубавата си фигура, която бе осквернена от Георги с макетно ножче, предава ХотНюз.
Майката на Дебора приказва на няколко пъти, само че до момента тяхна обща фотография не се бе появявала.
Дебора е към този момент във очевидно по-добро положение и напряко грее. Девойката от Стара Загора сподели огромен кураж, когато записа ария и сподели огромна част от ужасяващите си белези на цяла България. Срещите й с психолозите не престават и явно и това й оказва помощ. В момента всички се готвят за старта на делото, което по подигравка на ориста стартира в Деня на влюбените – 14 февруари.
Дебора с майка си
Случаят „ Дебора “ влиза в съда в Пловдив, където бе трансфериран въпросът. Това стана, откакто прокуратурата публично внесе обвинителния акт против Георги Георгиев, който е погнат за зверството, осъществено с макетно ножче. Държавното обвиняване подпука посочения за касапин за три закононарушения. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора. Според доказателства, с които разполага прокуратурата, излиза наяве, че Георгиев е употребявал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са извънредно съществени, има такива, които са били дълбоки по 2 см. Това действие на Георгиев е квалифицирано като причиняване на двустепенна междинна телесна щета, осъществена по извънредно непосилен за жертвата метод. Именно по него го заплашват 10 години решетки.
Дует с чалга фурията Лидия
Дебора и Лидия избухнаха с общата им ария „ Разбити фантазии “, която мина 1 млн. гледания.
До записването на парчето се стига, откакто Галин предлага на Дебора да създадат ария, а след това звъннали на Лидия, с цел да бъде парчето дует. Преди песента двете не се познават, само че Дебора слуша песните на певицата от самото й излизане на музикалната сцена. След като схваща за концепцията, Лидия незабавно се съгласява.
Да няма боязън и да няма нито една насилена жена повече – това е посланието, зад което стои Дебора. За да го направи още по-силно, красивото момиче сподели раните по бедрата и гърдите в клипа на песента.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР