Поредицата на Netflix за Меган Маркъл и принц Хари има

...
Поредицата на Netflix за Меган Маркъл и принц Хари има
Коментари Харесай

Бъкингам в паника! Нова бомба от Хари и Меган

Поредицата на Netflix за Меган Маркъл и принц Хари има премиерна дата.

Първата серия от документалния сериал за херцога и херцогинята на Съсекс от общо шест, стартира на 8 декември. Озаглавен е " Harry & Meghan ". Премиерата на втори епизод ще бъде на 15 декември, оповестява " People ".
-->
Сериалът хвърля светлина върху върховете и паденията на любовната история на двойката. В нов филмов откъс, пуснат дружно с датата на премиерата, Хари споделя: " Наистина е мъчно да погледна обратно и да не си кажа: " Какво, за Бога, се случи? "

" В фамилията има подчиненост ", продължава Хари. " Знаете ли, има приключване на информация, само че има и истории, които са грижливо " отгледани ". Това е мръсна игра ", споделя той. 

Тогава Меган добавя: " Разбрах, че те в никакъв случай няма да те защитят. "

Позовавайки се на починалата си майка принцеса Даяна, Хари споделя: " Бях ужасяващ. Не желаех историята да се повтори. Никой не знае цялата истина. Ние знаем цялата истина ", прибавя Хари.

Меган загатва с жест на ръката си, че след сватбата им всичко се е трансформирало. Става въпрос за расизъм, обажда се коментатор в филмовия откъс. Че има ненавист към Меган. 

Проектът се движи от номинираната за " Оскар " режисьорка Лиз Гарбъс.

Меган и Хари подписаха контракт за поредицата през 2020 г. 

Според Netflix, сериалът наблюдава времето когато се ухажвали и пазели това в загадка, и провокациите, които ги накараха да се почувстват принудени да се отдръпват от непрекъснатите си функции в институцията.

" С мнения от другари и семейство, множеството от които в никакъв случай преди не са говорили обществено за това, на което са били очевидци, и историци, които разискват положението на Британската общественост през днешния ден, сериалът прави повече от това да осветлява любовта на една двойка история. Рисуваме картина на нашия свят и по какъв начин се отнасяме един към различен ". 

Преди часове стана ясно, че съпрузите поемат ръководството на компанията си " Арчуел ", откакто старши помощник се отдръпна от поста си, предадоха международните осведомителни организации.

Мандана Даяни разгласи, че напуща длъжността на президент.

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс сподели, че в този момент те ще поемат " цялостното управление " на своите медии и благотворителна фондация " Арчуел ".

40-годишната Даяни бе отпред на медийната и благотворителна империя на двойката по-малко от 18 месеца. Тя ръководеше персонално всекидневните интервенции.

Напускането ѝ идва, откакто филмовия откъс, популяризиращ документалните сериали за двойката по Netflix, беше пуснат в четвъртък, написа Българска телеграфна агенция.

Говорителят сподели още: " Г-жа Даяни бе неразделна част от " Арчуел " и ние сме признателни за нейната безрезервност, ангажираност и водачество. Г-жа Даяни беше привлечена по време на родителския отпуск на двойката, с цел да придвижва компанията и нейните планове напред. Тя сполучливо оформи визията и бъдещето на фондацията. Нейното овакантяване беше взаимно планувано с желанието херцогът и херцогинята към този момент да поемат цялостното управление на своята компания. Няма да има заместител на тази позиция и госпожа Даяни изцяло поддържа херцога и херцогинята в новите им лидерски функции, като те остават другари. "

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР