Пореден случай на насилие над жена. Траянка Трайкова разказа в

...
Пореден случай на насилие над жена. Траянка Трайкова разказа в
Коментари Харесай

Пореден случай на насилие над жена: Мъж смля от бой бившата си пред очите на детето им

Пореден случай на принуждение над жена. Траянка Трайкова описа в обществените мрежи за жесток побой, нанесен от нейния някогашен брачен партньор пред очите на дребното им дете. В ефира на „ Здравей, България ” по Нова телевизия тя показа, че към този момент се усеща добре.

„ Явно в някогашния ми брачен партньор има останала експанзия. Не му е стигало времето, когато сме били дружно. Тази експанзия си я изкарваше върху мен ”, добави потърпевшата.

Мъжът желал да види детето си. „ Слязох с детето и споделих на татко му: „ Щом искаш да го гледаш, гледай го за една седмица ”. Той ме пита за какво се върша на забавна и за какво не му давам детето. Отговорих му, че не съблюдава разпоредбите ”, описа Трайкова.

След като си разменили нецензурни реплики, мъжът почнал да я удря по гърдите. „ Каза ми да не се върша на забавна. И със засилка ми удари пестник, свлече ме на земята, стартира да ме скубе и да ме дърпа. Удряше ме и с юмруци в лицето ”, сподели тя.

Побоят траял към пет минути, до момента в който не се намесват роднините на Траянка. „ Той пристигна с задачата да ме набие, дружно с пастрока и братовчед си. Когато всичко завърши, братовчед му се обърна към него с думите: „ Каза, че ще я набиеш. Браво, наби я! И в този момент какво направи ”, добави описа си потърпевшата.

Мъжът все още не е арестуван.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР