Пореден случай на детска агресия беше заснет и разпространен в

...
Пореден случай на детска агресия беше заснет и разпространен в
Коментари Харесай

13-годишна млати и обижда жестоко връстничка в Перник, зяпачи я надъхват за още ВИДЕО

Пореден случай на детска експанзия беше сниман и публикуван в обществените мрежи от очевидци на багра - също деца.

В клипа се вижда по какъв начин 13-годишно момиче дърпа за косата своя връстничка, удря й пестник и я наскърбява с нецензурни думи, до момента в който събралата се към тях група деца я предизвиква да продължава с насилието, инфорвира " Нова ". Това се е случило в Перник. 

Ритници, скубане, плесници и  закани за още пердах - всичко това е запечатано на видео от „ зрители-фотографи “ деца под техните овации и възгласи на поддръжка.

Видеото е оповестено в обществената мрежа от вуйчото на битото момиче В. Стоянов, което живеело единствено с баба си.

„ Сигнализирани са полиция, прокуратура, организация за протекция на детето. Това е ужасно. На мястото на моята племенница може да е всяко дете. В какъв свят към този момент живеем “,  засегнат е  вуйчото на битото дете Стоянов.

Боят е измежду бял ден на детска площадка в Изток. Куп деца снимат „ геройството “ с мобилните си апарати, кой от кой по-модерен. Еуфорията с която тези деца се радват на унижението на по-слабия, на болката му, разясняват от онлайн изданието.

Кметът на " Изток " Десислава Стоянова споделя, че е потресена и че ще се срещне с представители на Второ районно ръководство в Перник. „ Категорично не одобрявам сходна експанзия. Това са деца. Ще проследим развиването на случая “, декларира Стоянова.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР