Пореден скандал в ефир, свързан с политици и водещи.Много остро

...
Пореден скандал в ефир, свързан с политици и водещи.Много остро
Коментари Харесай

Скандал! Тошко Йорданов стовари чук на Ризова

Пореден скандал в ефир, обвързван с политици и водещи.

Много остро стартира изявлението на Тошко Йорданов от „ ИТН “ за предаването „ Лице в лице “ по bTV. Причината за това беше първият въпрос на водещата Цветанка Ризова: „ Защо отказвате да си признаете, че сте водили договаряния с ГЕРБ? “.
-->
„ Вие за какво задавате толкоз малоумен въпрос? Ние водихме договаряния с ГЕРБ, които бяха обществени “, отвърна незабавно Йорданов.

„ Къде сме говорили за хора, за министерски кресла? “, попита той.

По думите му, Борисов „ очевидно лъже “.

„ Искам да знам кой от нас е приказвал и са били обсъждани имена. Искам да знам кой “, настоя Йорданов.

„ Нали сте публицисти, тук има много хора с публицистика, пратете някой от bTV да пита господин Борисов с кой представител на ГЕРБ сме обсъждали това. И с Българска социалистическа партия, че той и тях набърка “, съобщи той.

„ Имам възприятието, че вие самата не помните какви диалози сте водили в това студио “, продължи той с острия звук към водещата, която възрази, че помни добре.

„ Асен Василев е слаб финансов министър. Финансовото положение на страната е такова. Днес за какво одобряваме бюджет? Защо има дефицити “, попита той.

„ Същият човек изхарчи 9 милиарда до момента в който беше финансов министър “, добави депутатът.

„ Естествено, че ще гласуваме против този кабинет. Нито е експертен, нито не е неполитически, нито не е недоминиран от една партия “, акцентира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР