Пореден скандал в българския спорт! МОСВ на зеления барон Борислав

...
Пореден скандал в българския спорт! МОСВ на зеления барон Борислав
Коментари Харесай

Огромен скандал: Министър Сандов изхвърли шампионката Руми Нейкова от дома й! Руди Гела нехае…

Пореден скандал в българския спорт!

Министерство на околната среда и водите на зеления барон Борислав Сандов е забранило на родните ни гребци да упражняват по река Ропотамо. Мотивът на държавните служители бил, че се нарушава екоравновесието във водата.

Българските гребци упражняват от близо 50 години във водите на Ропотамо и употребяват морската база в Созопол. Това е обидно отношение към родните спортисти. Преди две седмици станахме очевидци на още един случай – във високопланинската ни база в Белмекен национали от няколко типа спорт останаха без топла вода и ток!

В съото време министър Радостин Василев си гледа олимпийски игри в Пекин за сметка на държавата…

„Преди да се преборим с другите страни, би трябвало да се преборим с нашата. След историите в Белмекен с подготовката, в този момент ни не разрешават да упражняваме на река Ропотамо. Нарушавали сме екоравновесието й. А 50 години, до момента, не го ли нарушавахме?! Подали сме молба до Министерство на околната среда и водите тъй като е реката е най- подобаващата по това време на годината, това е нео като на втори дом, но…“, съобщи с горест националният селекционер Румяна Нейкова.

„И каква стана тя? Гребните лодки станаха мега рискови, тъй като заработиха на гориво и могат да изтърван такова във водата… Всъщност губещ е и Созопол, тъй като там е олимпийската база към ММС“, приключи олимпийската ни шампионка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР