Пореден скандал тресе новото управление - този път в редиците

...
Пореден скандал тресе новото управление - този път в редиците
Коментари Харесай

СЯНКАТА НА КОВИД: Скандал тресе МОН заради приятелка на Козилата Ерато

Пореден скандал тресе новото ръководство - този път в редиците на МОН на проф. Галин Цоков и то поради негово решение да назначи като консултант противоречива фигура в средите на антиковид борците и математиците.

Във вторник учителят и изтъкнат държавник по тематиката с ограниченията още от времето на съществуването на Националния действен щаб разгласи, по думите му, необразованата и нахална, просветителна експертка Антонина Кенова за най-новото попълнение в управлението на МОН. 



А има информация, стигнала и до нашата медия, че до екипа на Цоков Кенова е стигнала посредством ходатайстването на депутатката от групата на ПП-ДБ в Народното събрание Елисавета Белобрадова. Триото Кенова-ЛетящатаКозила-Кремена Кунева е известно като приятелско в обществените мрежи освен това от години. 

" Новият консултант на министъра на образованието. Съжалявам, само че функционалната просветеност и ценностната система би трябвало да имат значение, когато те назначават. Още повече в Министерство на образованието. Подиграваше се и наскърбяваше именити лекари, отхвърляше сериозността на Ковид, ограниченията, прям Ковид антиваксър, та дори се надсмиваше над Фонда за набиране на средства за деца, останали сираци на изгубили борбата с Ковид учители и лекари... ", роптае Велков

от през вчерашния ден поради създателката на групата " За качествена и новаторска просветителна система ".

И наред тагва всички афектирани от нея медици със скрийншотове от нейни изявления по време на коронавирус пика, най-вече свързани със затварянето на учебни заведения и детски градини, до момента в който траеха вълните на болестта у нас. 

Факт е обаче, че Антонина Кенова е фактор в просветителната система и изключително в предучилищното и ранната педагогическа интервенция като деятел против порочните практики за приема на деца в столичните заведения, значително прекратени, с помощта на гражданското присъединяване. Кенова е и деятелен участник в процесите по елиминиране на моделите на принуждение в яслите, детските градини и школата. 

Справка на Lupa.bg в централния указател на администрацията на " Дондуков " 1 не откри името й като консултант в МОН. 


ТЕМА преди 41 минути 339 преди 21 часа 1369 преди 1 ден 738
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР