Пореден сигнал за домашно насилие бе подаден днес до Флагман.бг.

...
Пореден сигнал за домашно насилие бе подаден днес до Флагман.бг.
Коментари Харесай

Бизнесменът Васил Киричев безмилостно преби Мария. Красавицата е в болница, предстоят операции

Пореден сигнал за домашно принуждение бе подаден през днешния ден до Флагман.бг. Писмото е от разтревожена другарка на бургазлийката Мария Русчева. Тя споделя, че приятелката й е била свиреп пребита от мъжа й Васил Киричев и е откарана в болница.
Мария Русчева и 29-годишният Васил Киричев, който е притежател на погребалната организация „ Вива свят “ били фамилна двойка от 5 години. Имат дете на съвсем 4 години, което носи името на татко си. След следващия отблъскващ скандал предишния четвъртък Мария решила, че е извънредно време да напусне фамилното жилище. Започнала да събира багажа си, когато Васил извадил револвер и го опрял в гърдите й. Заплашил я с ликвидиране. Понеже не склонила да остане при него, той почнал безмилостно да я бие с юмруци в лицето. А грозната сцена се е разиграла пред очите на детето им, твърди подателката на сигнала.
Вижте цялото писмо:
„ Искам да ви опиша историята на моята другарка Мария Русчева и годеника й Васил Киричев. Моля ви за анонимност, тъй като този мъж е доста рисков и както преби нея, може да посегне и на мен, само че считам, че е редно да се даде публичност на тази история, тъй като той едвам не я умъртви. Мария и Васил са дружно от 5 години. Имат наследник на 4 години, който също се споделя Васил. Бяха семейство. Васил й предложи брак още на втория месец, откакто станаха гаджета, само че до женитба по този начин и не се стигна.
През последните няколко месеца нещата сред тях доста се обтегнаха. Тя ми споделя всичко и знам нещата с детайлности. Васил си откри държанка, която евентуално го настройва против Мария. В четвъртък тя ми звънна и ми сподели, че са се скарали и че я е блъснал. Прати ми видео от колата за спешна помощ, цялото и лице беше в кръв. Той я е удрял с юмруци в лицето и е разрушил главата й в шкафа. Опрял револвер в гърдите й и я е заплашвал. Били взели решение да се разделят и когато тя почнала да си изнася багажа, безусловно я нападнал с крошета. Бил се изнервил. Тогава тя сграбчила детето и е избягала пред блока в жк. „ Меден рудник “, до момента в който пристигна кола за спешна помощ и полиция. Изпращам ви и видеото.

Това не е първият път, в който й протяга ръка. Тя има няколко медицински свидетелства към този момент. Той е притежател на погребална организация „ Вива свят “. Опасен човек е.
Детето в този момент е при нейните родители, тъй като тя беше в болница няколко дни. Има доста натъртвания, пукната кост и й правеха скенер. Утре ще я приспиват и ще й вкарват тръба, тъй като плюе кръв. Цялото й око към момента е алено. Притеснявам се доста за нея.
Каза ми, че Васил й е звънял и съжалявал за постъпката си, само че за такива дейности няма амнистия! Той я наскърбява, споделя й „ отпадък “ и други грозни думи, а след това съжалява. Мария е следващият случай на домашно принуждение, по тази причина желая да описа историята й и да предпазим други дами да се трансфорат в пионки на мъжете си “.
По информация на Флагман.бг, след случая Васил Киричев е бил арестуван от полицейските чиновници. При претърсването на жилището им в жк. „ Меден рудник “ е открит револверът, с който е била застрашена Мария.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg