Пореден сериозен скандал се разрази в Народното събрание.Повод за това

...
Пореден сериозен скандал се разрази в Народното събрание.Повод за това
Коментари Харесай

Караянчева към Драгомир Стойнев: Спри да ми тропаш по банката, пийни водичка и се успокой

Пореден сериозен скандал се развихри в Народното събрание.

Повод за това стана желанието на Българска социалистическа партия да бъде изслушан министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев по отношение на последните проблеми към Националната детска болница. Драгомир Стойнев разгласи, че предлагането е направено още през вчерашния ден по член 113 от правилника за работа на Народното събрание, написа novini.bg.

``
реклама

От своя страна ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева, че има спънки, тъй като в предлагането не е посочена дата и час. Тук Драгомир Стойнев се ядоса и упрекна ръководещите, че с административни игри крият министъра. Депутатът от Българска социалистическа партия се разпали много и това принуди Караянчева да му изключи микрофона. " Пийнете водичка и се успокойте. Тогав акажете какво процедурно предложение вършиме ", обърна се тя към Стойнев. " Недей да ми тропаш апелирам те, а се успокой ", продължи Караянчева.

Самият Драгомир Стойнев си седна след пререканията, само че на трибуната излезе Георги Свиленски, който продължи с острия език. " Криете министъра зад един административен пропуск. Той по този начин или другояче ще бъде тук и ще взе участие в парламентаерния надзор. Какъв е казусът всяка ПГ да му зададе по два въпроса? ", попита Свиленски.

В последна сметка Цвета Караянчева подложи предлагането на Българска социалистическа партия на гласоподаване предлагането на Българска социалистическа партия, само че то не бе признато и министър Ананиев няма да бъде изслушан.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 11 секунди) Рейтинг: 569 | Одобрение: -2186 Хайахаха, затапили сме комундетата! Браво! Само Герб! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР