Пореден разстрел и избягал затворник „Мотивите за вота на недоверие

...
Пореден разстрел и избягал затворник „Мотивите за вота на недоверие
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Какво още трябва да се случи, за да си отиде правителството

Пореден разстрел и избягал пандизчия

„ Мотивите за вота на съмнение не престават да се пишат – тази нощ имаше разстрел в Бургас – 10 патрона по човек. Вчера, по време на вота, бе избягал задържан. До петък не знам какво още ще се случи, с цел да е ясно, че това държавно управление би трябвало да си отиде.” Т

ова съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Георги Свиленски пред БТВ. Той напомни, че по време на вота министрите са мълчали. „ Те нямаше какво да кажат. Мотивите ни са обстоятелства, документи, а не извадки от медиите. По време на вота, нито един от депутатите и министрите на Борисов не стана да го отбрани.

Напротив. Дори финансовия министър Горанов сподели, че не работят двете системи за надзор, показвайки още един пробив в системата на сигурността – финансовата”, разясни зам.-председателят на ПГ. Той напомни, че българското европредседателство е почнало с 8 натрупа.

„ Сега продължава. Тогава ни споделяха, че с вота на съмнение тогава желаеме да провалим председателството. Сега какво ще провалим – почивката на депутатите ли?”, попита той. Свиленски акцентира, че събитията показват- това държавното управление не може да ръководи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР