Пореден легендарен бивш футболист на ЦСКА започна работа в ЦСКА

...
Пореден легендарен бивш футболист на ЦСКА започна работа в ЦСКА
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" назначи Спас Джевизов в ръководството

Пореден именит някогашен футболист на ЦСКА стартира работа в " ЦСКА 1948 ". От клуба оповестиха, че главн скаут ще стане Спас Джевизов. " С изключителния си опит и несравнимите си знания в сферата Джевизов ще спомага за набелязването на нови гении, които да станат част от " алените ", както в първия състав, по този начин и в дублиращия отбор и тимовете от детско-юношеската школа на ЦСКА. Като съществени фактори, които повлияха на решението му да се причисли към клуба, Джевизов уточни: честния път, който ЦСКА измина от ниските равнища на българския футбол до efbet Лига за възобновление на алената концепция, както и политиката на отбора да залага самоуверено на млади родни футболисти ", оповестиха от " ЦСКА 1948 ".

С екипа на ЦСКА Джевизов има 261 мача и 124 гола. Голмайстор на А група за сезон 1979/80 с 21 попадения. Полуфиналист за КЕШ през 1982 година За националния отбор има 20 мача и 3 гола. От 2012 година до 2015 година е шеф на детско-юношеската школа на ЦСКА, само че напуща след идването в клуба на Гриша Ганчев.

Преди него за " ЦСКА 1948 " работиха други някогашни играчи на ЦСКА - Адалберт Зафиров, Валентин Илиев, Йордан Юруков, Росен Кирилов. Кирил Котев пък бе състезателен шеф, а тази служба в този момент заема Радослав Здравков, който бе съотборник на Спас Джевизов при " армейците ".

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР