Пореден гаф навръх празника на жената 8 март сътвори Кирил

...
Пореден гаф навръх празника на жената 8 март сътвори Кирил
Коментари Харесай

Киро съвсем изтрещя, забрави жена си! След като го направиха за смях, Простото се върна и…

Пореден гаф точно на празника на дамата 8 март сътвори Кирил Петков. Лидерът на Политическа партия не помни да поздрави личната си брачна половинка Линда, която е майка на трите му дъщери. Бившият министър председател насочи благ привет само към своята майка Венета. В обществените си мрежи той разгласява умилително селфи, на което театралничи с родителката си. То бе съпроводено от следното обръщение:
„ Честит 8 март на всички смели, можещи, знаещи, мощни и надарени дами, на които се крепи цялото ни общество! Честит празник и благодаря, че ви има! “.

Снимката за броени часове събра стотици мнения, а мнозина разкритикуваха Петков, че за следващ път подценява жена си. Самата Линда също се почувствала огорчена от обстановката, която закупи напълно неочакват процес. 8 часа след първичната обява засраменият Петков реши да замаже сътворения от него гаф, като прибави към честитката и фотография с жена си, само че прекомерно късно. Според осведомени актът бил предизвикан от рецензиите към него освен от почитателите му в обществените мрежи, само че и от екипа му с пиари, както и от самата Линда, която се ядосала.
Канадката не показа дали мъжът ѝ я е изненадал уместно с обилен букет цветя, подарък или сантиментална вечеря на свещи в изтънчен ресторант, само че призна, че е получила хубава картичка от двете си по-малки дъщери, изрисувана персонално от тях самите. Посланието върху нея е на британски и гласи: „ Мамо, ти си като пчела – потребна. Честит празник! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР