Пореден екшън се разигра в предаването Съдебен спор“ по Нова

...
Пореден екшън се разигра в предаването Съдебен спор“ по Нова
Коментари Харесай

Иван смая Жоро Игнатов: Откакто ми заши панталоните, нещата са зле. Здравето ми е разклатено

Пореден екшън се разигра в предаването „ Съдебен спор “ по Нова Тв. Ищецът Иван Методиев се оплака на Жоро Игратов, че тъщата му го е разделила с любовницата. Рускиня се настанила в фамилното жилище и майката на жена му я е изгонила безогледно с държанието си.
Иван има две деца от Веселка, само че твърди, че не са негови. 40-годишният му наследник и 37-годишната му щерка били на мъж от „ взривната яма “, твърди ищецът, представен от България през днешния ден.
Двамата съпрузи не са разведени, само че не живеят под един покрив от години. Методиев упреква жена си, че скрито влиза в новият му дом и му краде нещата.
„ Пет тигана имах, три ми липсват. Крала е до момента в който ме няма вкъщи. И дюшеци, и легло, и килими ми липсват “, не стопира да се жалва Иван.
От своя страна Веселка упрекна мъжа си в тежко пиене. Жената го напуща дефинитивно, откакто почерпеният мъж я заплашва с пушка. Думите й са доказани и от дъщерята, която съобщи, че постоянно е ставала очевидец на побоища от страна на татко й към майка й.
Иван отхвърля всички обвинявания и счита, че брачната половинка му прави вълшебства, с цел да утежни здравословното му положение.
„ Откакто ми заши панталоните нещата потеглиха на зле “, споделя пред Жоро Игнатов мъжът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР