Порасналото чудо Крисия Тодорова затвори една от столичните улици за

...
Порасналото чудо Крисия Тодорова затвори една от столичните улици за
Коментари Харесай

Слави с огромен жест към Крисия затова, че не отиде на бала й!

Порасналото знамение Крисия Тодорова затвори една от столичните улици за бала си, който се състоя по-късно, само че пък бе замайващ. Чаровницата от Разград и фамилията й бяха наели ресторант, пред който форсираха мотори. Идеята бе на самата Крисия, чийто стайлинг съответстваше на рокерите.

Тя се бе облякла в тоалет, който измислила сама, а сътворението му е на изтъкнат наш дизайнер. Сладураната бе в черен топ с огромно деколте и панталони от дантела, напълно транспарантни. Криси е слабичка и фина, тъй че това й стоеше луксозно. Гримът и прическата също бяха в жанр рокаджийка.

На бала на Крисия пристигна персонално шефът на Ку-ку бенд - Евгени Димитров - Маестрото, който е и измежду откривателите на надарената певица. Специална покана, както знаем, имаше самият Слави Трифонов, само че по този начин или другояче никой не очакваше появяването му, даже и Криси.

Слави обаче направи нещо, с което разплака абитуриентката, разкриха нейни близки. Знаем, че той доста обича Крисия и подаръкът му за бала й бил повече от великодушен. Източниците пазят в загадка какво тъкмо е подарил Слави на любимката си, само че повториха, че тя е била по този начин щастлива, че очите й са се напълнили със сълзи.

За разлика от много свои набори, Крисия към момента е изцяло естествена. Тя е на 19 години, само че не мисли нито за силикон в пазвата, нито за джуки от вида " целунала парещ котлон ".

Тагове: Слави Трифонов Крисия Слави бал Крисия Тодорова Евгени Димитров Маестрото Ку-ку бенд абитуриентка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР