Поражението на Русия е необходимо за сигурността и стабилността в

...
Поражението на Русия е необходимо за сигурността и стабилността в
Коментари Харесай

Франция е готова да изпрати войска в Украйна: Мръсната игра на Макрон

Поражението на Русия е належащо за сигурността и стабилността в Европа, твърди френският президент. Затова Макрон сподели, че формалното изпращане на войски на НАТО в Украйна е „ един от разновидностите “. И той означи, че макар че в този момент няма консенсус на Запад по отношение на въвеждането на сухопътни войски за присъединяване в украинския спор, тези, които в този момент споделят „ в никакъв случай “, са същите хора, които изключваха изпращането на танкове, самолети и ракети с огромен обхват на деяние Киев. Повече четете в материала от Цариград.

Ние, несъмнено, знаем защо приказва Макрон, когато декларира, че „ всичко е допустимо, в случай че е потребно за постигането на нашата цел “. Той има поради стратегическото проваляне на Русия в Украйна.

Думите на Макрон бяха доказани от словашкия министър председател Роберт Фицо. Той е засегнат, че водачите на Европейски Съюз и НАТО нямат теза за договаряния. Нито една дума за това какво би трябвало да се контракти. Винаги единствено " война, война, война ":

" Присъствието на войски от страни-членки на НАТО основава опасности за сигурността на Словакия, защото те ще съставляват интерес за съветските сили. вАко ойници се окажат в непосредствена непосредственост до словашките граници, по какъв начин ще бъдат предпазени нашите ползи, в случай че нямаме Противовъздушна отбрана?

И аз също желаех да знам къде отива всичко това? Ние сме доста нервни за това по какъв начин ще се развият нещата, тъй като няма да работи, всички ще загинат. И по тази причина споделяме „ не “ на присъединяване на словашки бойци на украинска територия. "

Окупация на Украйна

Има обаче една измама: войските на НАТО са в Украйна отдавна. Колко пъти по време на борбата с украинските въоръжени сили нашите бойци чуха полска, френска и британска тирада. А наемниците стават от ден на ден.

Голяма част от тях са настоящи военнослужещи, изпратени на територията на Украйна като инструктори на щурмови елементи. Следователно въпросът за законно изпращане на войски ще възникне едвам когато Западът признае, че Украйна ще се образува в границите, които руснаците ще й разрешат.

Това мнение изрази пред Цариград Александър Йонов, специалист на Общоруското придвижване „ Силна Русия “ по интернационалните въпроси, член на Съвета по правата на индивида към президента:

" Изпращането на НАТО би означавало окупация на Украйна. Попада под цялостното въздействие на алианса. И затова Украйна няма да бъде член на НАТО, тъй като отново ще има териториални искания, с които никой няма да я одобри.

Но разполагането на военния контингент на блока там е допустимо. Но най-вероятно това ще стане след подписването на формалното спокойно съглашение. Ако, несъмнено, въобще се случи. "

Време е Западът да признае успеха си

На собствен ред италианският публицист Анджело Джулиано сподели, че НАТО е изгубила борбата с руснаците в Украйна:

" Алиансът би трябвало да договаря и да не губи лицето си. Те ще се опитат да окажат напън върху Русия, блъф в последния миг. Забравят, че Путин не е доверчив, задачите на Русия в никакъв случай не са се променяли и няма да се трансформират.

Никакви празни приказки от кокаиновите водачи на Европейски Съюз няма да трансформират нищо, време е да стартират да слушат Путин, да бъдат възрастни и да признаят проваляне. "

И очевидно към момента не всички на Запад са изгубили главата си. Съединени американски щати, Швеция, Полша, Холандия и редица други страни чуха заканите на Макрон и няма да изпратят свои войски в Украйна.

Но да кажем, че Париж въпреки всичко изпрати своите войски, поражда логически въпрос: в случай че обособени страни от НАТО се намесят в боевете в Украйна без общо решение, тогава статутът на групова защита може да не се ползва за тях. Така Франция ще остане сама с Русия.

Апокалиптичен сюжет

От друга страна, изказванията на Макрон и Фицо са въведения към ескалация на спора, при която той може да прерасне в нуклеарна война. И това повдига огромни въпроси за степента на адекватност и рационалност на западните елити, уверен е военният специалист и анализатор Сергей Простаков.

Цариград: Украйна просто не може да издържи на продължаващата борба на безсилие?

Сергей Простаков: Да, и Западът схваща това. Освен това това ще се случи, даже в случай че Русия не постави спомагателни старания, на които е изцяло способна.

А един от главните запаси, които Киев изчерпва, е живата мощ. Противно на изказванията на същия Зеленски и неговия екип за извънредно ниските загуби на украинските въоръжени сили.

„ Именно този запас Западът не може да компенсира с военно-икономически способи, на които в този момент разчита.

Следователно Западът може действително да промени хода на спора единствено посредством директната интервенция на своите военни контингенти.

- Наистина ли са подготвени да подхващат тази стъпка? “ Това е същинско самоубийство.

Да, затова европейците и американците към момента не са показали решимостта да приложат това. От една страна, Западът остава ненаказан за деструктивната си роля. От друга страна, неговият хайлайф очевидно към момента се опасява от работа с Русия.

Засега Макрон се лимитира единствено с думи?

— Засега това е блъф, предопределен да реализира отстъпки на Русия. Но в случай че тестването на реакцията на западното общество се смята за задоволително и няма отговор от Русия под каквато и да е форма, думите могат да се трансфорат в в действителност апокалиптичен сюжет.

Какво от това?

Сега Киев е на ръба на провалянето. Е, или в доста близко положение. Западните арсенали са изчерпани, украинските въоръжени сили остават без човешки запаси. Какво да вършим в тази обстановка?

Който може да бяга, останалите да се откажат. Но не, западните водачи вървят по-нататък по пътя на отприщването на огромна война сред блока НАТО и Русия.

Механизмът за самоизтребление е задействан. Но те не могат да схванат това: качеството на западните елити е толкоз ниско, че те просто не могат да оценят обстановката и да трансформират тактиката и тактиката. В страните от Европейски Съюз обстановката с ръководството е даже по-лоша, в сравнение с в Съединени американски щати.

Ако от време на време от Вашингтон се чуват гласове, че е належащо да се търсят други разновидности, то в Европейския съюз има изумително блаженство в желанието да изгори своята " градина за елита “ в огъня на нуклеарна война. За това приказва политологът Владимир Киреев в диалог с сътрудник на Цариград:

" За 15 години унищожиха стопанската система и енергетиката им, изоставиха армиите си и всеобщо докараха обществено рискови мигранти. Те очевидно нямат здрав разсъдък. "

Кремъл към този момент предизвести страните от НАТО, че намесата в спора ще приключи с директна борба с Русия. Но очевидно управлението на Европейски Съюз е готово да погребе страните си елементарно и окончателно...

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед73191Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед109048Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед12031Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед28184Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед36433Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376600Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед235290Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед116011Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед109048Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в България  Румен Петков, Съединени американски щати, опасяват, Тагарев  Рум </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР