Поради очаквано застудяване в следващите дни и среднодневни температури под

...
Поради очаквано застудяване в следващите дни и среднодневни температури под
Коментари Харесай

Топлофикация пак отлага спирането на парното в София

Поради предстоящо захлаждане в идващите дни и среднодневни температури под 12° „ Топлофикация София “ ще продължи да дава услугата до настъпване на нужните условия за преустановяването ѝ.

Това оповестиха от сдружението по отношение на предстоящото намаляване на температурите.
Оттам прецизират, че наблюдават всекидневно данните, които са предоставени от Националния институт по метеорология и хидрология.
На 5 април „ Топлофикация – София “ разгласи, че има подготвеност да стартира поетапното прекъсване на парното.
Според наредбата това би трябвало да се случи до 30 април или в случай че междинната денонощна температура в три поредни дни е над 12 градуса, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне.
Битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно прекъсване на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност.
Стопанските клиенти, включително детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парното. Достатъчно е директорът/управителят да изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР