Поради нарастващия брой заразени и недостатъчно ваксинирани граждани, Гърция обяви

...
Поради нарастващия брой заразени и недостатъчно ваксинирани граждани, Гърция обяви
Коментари Харесай

На нощен клуб в Гърция - само след ваксинация

Поради възходящия брой инфектирани и незадоволително имунизирани жители, Гърция разгласи нов проект от ограничения, някои от които директно засягат туристите, оповестява електронното издание на македонския вестник „ Независен “, като прецизира, че той ще влезе в действие от петък, 16 юли.

Два казуса пречат на бързото и дефинитивно излизане от пандемията и това е появяването на нападателна разновидност в „ Делта “ варианта на ковид и процентът на жителите, които към момента не желаят да бъдат имунизирани. Това накара управляващите в Атина да вкарат нов пакет от ограничения, който ще влезе в действие в петък. Решението бе оповестено от министър-председателя Кириакос Мицотакис, съобщи организация " Фокус ".

В допълнение към наложителната имунизация за личния състав на домовете за възрастни, бойците и здравните служащи, новият пакет от ограничения ще засегне и заведенията за хранене и културните институции. „ До края на август всички пространства на закрито, нощни клубове, питейни заведения, кина и театри ще одобряват единствено имунизирани гости. Те също по този начин ще бъдат лимитирани за броя на хората, които ще могат да посрещнат. Всички имунизирани жители би трябвало да имат цифров документ за имунизация, който ще би трябвало да покажат на личния състав в оборудването “, разясни министър председателят в изказване.

Това също значи, че през лятото, визитите както навън, по този начин и на закрито, ще бъдат вероятни единствено при обезпечено място за сядане. Стоене няма да се позволява. В изказването се прибавя, че през лятото ще се ползва непоколебим надзор, защото през туристическия сезон повече жители идват в Гърция на отмора, тъй че рискът от зараза е по-голям. „ Време е всички да се обединим, с цел да подобрим действителността си. Тогава ще открием, че общите правила не разделят, а сплотяват “, се споделя още в изказването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР