Поради доказаната си работа и наплив от клиенти Алейдин ще

...
Поради доказаната си работа и наплив от клиенти Алейдин ще
Коментари Харесай

Родопчанинът Алейдин: Първо се научи да даваш, ако искаш...

Поради потвърдената си работа и напор от клиенти Алейдин ще приема още веднъж в град Пазарджик на 13, 14 и 15 октомври, петък, събота и неделя, от 9.30 до 20.00 ч. посредством авансово записване на тел: 0878 859 495; 0888 849 831.

АЛЕЙДИН ТАХИРОВ е най-младият ходжа в цяла България. Той е единствено на 38 година, родом е от с. Бенковски край Златоград, само че от 14 година живее в Мадан, Смолянско. Зет на къща е, фамилен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно учебно заведение в Русе и Шумен в Томбул джумая през 1999 г. 

От 2002 година насам, когато 5-6 дни изпада в кома, родопчанинът Алейдин получава дарбата от всевишния да оказва помощ на хората посредством свещената книга Корана. Той открива и скапва вълшебства и лекува заболявания с мюсюлманската книга.

Когато пристигна човек при мен, не го запитвам какъв проблем има и защо е пристигнал, както вършат множеството ми сътрудници, а самия проблем го споделям аз, без да ми споделя нищо съответният човек. Започвам от предишното, преминавам през сегашното и приключвам с бъдещето. Казвам за здравословни проблеми, за работа, в случай че индивидът не е фамилен, дали ще бъде и по кое време, какъв брой брака и какъв брой деца ще има на този свят и в случай че има парцел за пласиране или пазаруване, дали ще стане и по кое време. Ако има направена магия, мога да кажа къде е поставена, хвърлена или скрита и кой я е направил, дали е мъж, или жена и първата писмен знак от името. Мога да виждам и да скапвам вълшебства и на фотография и да церя и различен човек единствено по фотография. За умряли хора не виждам.

Не се лакомя и не съм лаком за доста пари и по тази причина намерено споделям, че вълшебства не върша под никакъв претекст, който не има вяра, може да ме тества. Това е грях съгласно нашата вяра и не забравяйте, че всичко се връща на този свят.

Искам да отбележа нещо доста значимо, че когато скапвам вълшебства и церя дадена болест, го върша пред индивида, с цел да види той с очите си, а не както вършат сътрудниците ми със запис и пратки по пощата.

Също по този начин, когато скапвам вълшебства на човек, давам гаранция, че оттук насетне 7 година няма да го хване такава, даже и да се опитат да му създадат отначало. Не съм човек за един ден, обичам да си вардя хляба и доверието на хората за в бъдеще.

Радвам се и се гордея, че не престават да ме търсят и да ми се доверяват хора от полиция, съд, община, болница, учители и предприемачи. 

Най-успешно церя следните заболявания: алкохолизъм, хазартна взаимозависимост и такава от опиати, припадъци и епилепсия, стрес, меланхолия и проблеми със зачеване. 

Девизът ми е: Не обичам да се лаская. Нека хората приказват за мен! 

Аз работя най-евтино в цялата страна. Убедете се сами в интернет. При мен цената за едно гледане в Пазарджик е 60 лева, а когато церя болест или скапвам магия, се пресмята съгласно данните на индивида или съгласно каноните на Корана, според от казуса и дали магията е по-стара. Моите цени не са в хиляди левове. 

Алейдин Тахиров моли единствено за съществени позвънявания, любопитни и невярващи да не го безпокоят. Който се подиграва, прегрешението си е негов. Всевишният вижда всичко.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР