Популярността на принц Хари сред британското общество се срина до

...
Популярността на принц Хари сред британското общество се срина до
Коментари Харесай

Изглежда, че Хари си направи лоша услуга с мемоарите

Популярността на принц Хари измежду английското общество се срина до ново рекордно ниско равнище, откакто записките му излязоха при започване на седмицата, заяви Българска телеграфна агенция, като цитира данни от допитване на " Югав ".

В интернет към този момент валят мемета с принца, като част от тях можете да видите в галерията ни.

Всеки четвърти от 10 души, взели участие в анкетата, е на мнение, че главната мотивация на херцога на Съсекс да издаде " Spare " ( " Резервен " ) е, " с цел да печели пари ". В книгата той разкрива пикантни детайлности за роднините си, както и за връзките с татко си - крал Чарлз Трети, и с брат си Уилям, който е престолонаследник. 

Над две трети от британците към този момент имат негативно мнение за принц Хари по отношение на 58 % през май, сочат данните от допитването, извършено сред 10 и 11 януари. В момента по-малко от една четвърт (24 процента).

 
               

Проучването откри също, че Хари и брачната половинка му Меган към този момент са толкоз недолюбвани от по-възрастните британци, че известността им е по-ниска даже от тази на принц Андрю измежду групата интервюирани на възраст над 65 години. Докато 60 на 100 от възрастното потомство имат " доста " отрицателна визия за принц Андрю, тя нараства до 69 % за Меган и 73 % за Хари.

Мемоарите бяха пуснати на 10 януари. Издателството " Пенгуин Рандъм хаус " разгласи в сряда, че продажбите в първия ден са. За съпоставяне бестселърът " Моята история " на Мишел Обама се нуждаеше от седмица, с цел да доближи 1,4 милиона, когато излезе през 2018 година, отбелязва Асошиейтед прес. 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР