Популярният видеопортал измести Apple от първото място в САЩМилеаниалите са

...
Популярният видеопортал измести Apple от първото място в САЩМилеаниалите са
Коментари Харесай

YouTube е най-магнетичната услуга за младежите

Популярният видеопортал измести Apple от първото място в Съединени американски щати

Милеаниалите са най-привързани прочувствено към YouTube (източник: YouTube)

Видеопорталът YouTube притегля прочувствено от ден на ден младежката публика, сочат свежи данни от проучване на Brand Intimacy измежду консуматори в Съединени американски щати, Мексико и ОАЕ. Влиянието на YouTube пораства за сметка на Apple, демонстрира изследването.

Миналата година младежите от потомство Y (т.нар. милениали) бяха привързани най-силно към Apple, до момента в който YouTube заемаше трето място. Новите данни за потребителските настройки демонстрират, че видеопорталът е най-магнетичен за милениалите, а Apple слиза на второ място.
още по тематиката
Трета позиция заема услугата за видео стрийминг Netflix, която предходната година беше едвам на девето място. В Топ 10 попадат още Disney, Nike, Target, Xbox, PlayStation, Гугъл и Walmart.

Интересен факт е, че геймърската подпора PlayStation влиза в листата на мястото на Amazon, която макар голямата известност на марката не попада в Топ 10 в последното изследване.

От челните места изпада и Nintendo, въпреки че точно тази подпора беше най-продавана в Съединени американски щати през предходната година. Изследването на Brand Intimacy е извършено измежду жителите на Съединени американски щати, Мексико и ОАЕ.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР