Популярният телевизионен водещ от американската телевизия CBS Питър Грийнбърг ще

...
Популярният телевизионен водещ от американската телевизия CBS Питър Грийнбърг ще
Коментари Харесай

Най-после пробив. България при големите в туризма

Популярният ефирен водещ от американската телевизия CBS Питър Грийнбърг ще снима телевизионна поредност, отдадена на страната ни, с работното заглавие „ Скритата България “ - " Hidden Bulgaria ".

Новината заяви министърът на туризма Илин Димитров след среща с водещия по време на Глобалната лидерска среща на върха на Световния съвет за пътешестване и туризъм, която се организира в Саудитска Арабия.
-->
Министър Димитров се е срещнал и с Марк Кийм, заместител помощник-секретар по пътешестване и туризъм на Съединени американски щати. Кийм е показал интерес към денталния и приключенския туризъм.

Било е разисквано и идно бизнес посещаване на делегация от Саудитска Арабия у нас.

Министърът разяснява, че в идващите години България би трябвало да влага забележителен запас в фрагментите в туризма. Те би трябвало да имат отлични цифрови умения, с цел да отговорят на потребностите на потребителя.

„ Европа, която е водеща международна дестинация в туризма, разгласи 2023 година като година на уменията. Ние ще работим взаимно с WTTC, със Световна организация по туризъм към Организация на обединените нации (СОТ), както и с доста други световни организации в посока развиването на сполучливи политики за възстановяване на качеството на фрагментите в бранша “, съобщи Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР