Популярният бивш телевизионен водещ на автомобилното предаване Top Gear Джеръми

...
Популярният бивш телевизионен водещ на автомобилното предаване Top Gear Джеръми
Коментари Харесай

Популярен ТВ водещ: М****та им на Ферари и Мерцедес!

Популярният някогашен ефирен водещ на автомобилното предаване Top Gear Джеръми Кларксън насочи внушителна словесна офанзива към тимовете на Мерцедес и Ферари. Според него те са главната причина за срутва в интереса към Формула 1.

Колоритният англичанин, който постоянно е бил прочут с чепатия си манталитет и пиперлив език, приказва пред Ютуб канала Drivertribe, а когато стана дума за Формула, уточни саксия с растения и отсече: „ Предпочитам да виждам по какъв начин тези порастват, в сравнение с да виждам съревнование от Формула 1. А аз боготворя Формула 1.”

„ Първа стъпка: отървават се от всички стюарди. Опасното шофиране е това, което почитателите желаят да виждат, тъй че в случай че някой покаже такова, аз ще му дам спомагателни 5 точки за шампионата.”

„ Колите би трябвало да бъдат по-здрави, би трябвало да могат да устояват на борба гума до гума без предните им крила да се отчупват. Трето, ФИА би трябвало да види какво направиха в крикета. Те разполагаха с 5-дневен отегчителен спорт и го трансфораха в нещо напълно друго. Видяхте какъв беше финалът на Световното състезание – препълнени трибуни и тълпи, които скандират.”

„ Аз не гледах Гран При на Англия, гледах Федерер-Джокович (финала на Уимбълдън, който се организира по същото време – б.р.). Междувременно Люис Хамилтън си мислеше: „ А, просто ще изчакам да пристигна прекъсването в бокса и ще изпреваря Ботас по този метод.”

„ М****та му, м****та им на всичките! Искам да виждам Жак Вилньов и Рене Арно гума до гума в последната обиколка в Гран При на Франция, а в случай че това не се харесва на Ферари, м****та им и на тях. Всъщност, м****та им и на Мерцедес. Всички могат да вървят да се ч***т.”

„ Ферари приказват: „ О, ами, ние имаме маркетинг стратегии”, а Мерцедес отговарят… О, няма значение, м****та ви и на вас! Нека още веднъж превърнем Формула 1 в същински спорт, а освен някакво упражнение за здраве и сигурност!”, приключи тирадата на Кларксън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР