Популярният актьор от Народния театър Михаил Петров - доведен брат

...
Популярният актьор от Народния театър Михаил Петров - доведен брат
Коментари Харесай

Актьорът Михаил Петров ще наследи проф. Вучков

Популярният артист от Народния спектакъл Михаил Петров - доведен брат на умрелия проф. Юлиан Вучков - е единственият правоприемник на бездетния театровед. Между двамата братя обаче съществуваше жестока и непримирима омраза. Самият професор споделяше приживе, че с "бездарното актьорче ", както наричаше брат си, не е разменил и дума близо 35 години, напомня Лупа.бг.

Юлиан и Михаил имат обща майка, само че Вучков по този начин и не приема втория й мъж, бащата на Мишо, като отдава на неговото пагубно въздействие върху характера на младежа, който е с 13 години по-млад от него.

Двамата поддържат контакт до гибелта на майка си. В идващите 5 години Петров звъни на брат си постоянно на деня на гибелта й, като съгласно професора единственото му предпочитание е да го депресира. Вдига му страховит скандал по телефона и това е краят на връзките им.

В интерес на истината Вучков единствено един път е коментирал въпроса за наследството си, освен това много сбито: "Що се отнася до жилището, като му пристигна времето, в случай че не се оженя, ще го дам на някого против гледане. Но двамата с Михаил даже не сме обсъждали този въпрос ", споделяше Вучков.

Запознати с битието на професора настояват, че с изключение на обширното жилище и идеалния център на София на ул. "Христо Белчев ", той има спестявания на стойност сред четвърт и половин милион лв.. По закон всички тези средства в този момент се поставят на Михаил Петров.

"Брат ми в никакъв случай няма да бъде звезда, тъй като няма креативен размах, доста се самонаблюдава, а това е потискащо за публиката. Мачкал съм го с такива изявления, само че не с такива избрания като "идиот ", каквито ми приписват ", споделя още Вучков за Михаил Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР