Популярната сексоложка Наталия Кобилкина, която миналото лято каза „да“ на

...
Популярната сексоложка Наталия Кобилкина, която миналото лято каза „да“ на
Коментари Харесай

Кобилкина Подписала Уникален Предбрачен Договор

Популярната сексоложка Наталия Кобилкина, която предишното лято сподели „да“ на богатия грък Такис Дретакис, е присъединила пикантна уговорка в предбрачния си контракт, разкри самата тя. Освен че двамата прецизирали авансово всички детайлности към подялбата на имуществото си при положение на бракоразвод, по избор на разкрепостената рускиня регламентирали и най-интимните си връзки.

Кобилкина упорствала брачният партньор й да подпише, че е подготвен да извършва креватните си отговорности постоянно и покорно – без значение дали е с главоболие, или е изнемощял от работа. Нотариусът, който заверил предбрачния контракт, трябвало няколко пъти да прочете любопитната уговорка, преди да постави печата си – не можел да повярва на очите си, че контрактът на бюрото му регламентира обширно полови връзки в бъдещо семейство.

Обикновено в сходни връзки младоженците авансово прецизират развъждането на децата и подялбата на парцели при разлъка. „Да, имаме подписан действителен договор. При това подписан пред нотариус. Аз доста имам вяра в тези неща. Когато влизаш в брак, би трябвало да оформиш юридически упованията си от колегата. По-добре е нещата да се изяснят преди сватбата“, споделя Кобилкина.

Амбициозната рускиня, която натрупа цяла положение от семинарите си на тематики „Секс“ и 4Как дамите да притеглят пари и богати мъже“, стартирали брака си със брачен партньор №2 с отчаяние, написа „Уикенд“. След сватбата тя не могла да тръгне незабавно на меден месец, тъй като имала служебни задължения. „Трябва да обикалям страната и да оказвам помощ на закъсалите в персонален проект дами“, обяснила Наталия на Такис.

НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА: АЗ СЪМ МОНОГАМЕН ЧОВЕК, НЕ ИЗНЕВЕРЯВАМ (ВИДЕО)

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР