Балабар с готвенето трима участници решиха да се погрижат и

...
Балабар с готвенето трима участници решиха да се погрижат и
Коментари Харесай

Три предложения за брак в “Хелс Китчън”

Балабар с готвенето трима участници взеха решение да се погрижат и за това да си намерят жена. Шеф Ангелов пък като че ли благослови желанията им и им спретна изненада. Връчвайки им по един годежен пръстен, кулинарят влезе в ролята на Купидон, който най-накрая е решил да даде късмет на пресните влюбени да вървят дружно напред. Така, въоръжени със заветното украшение, Станислав, Димитър и Чоткин коленичиха пред своите избраници – Нели, Симона и Камелия.

Дамите се причислиха към тях в Кухнята, с цел да вземат участие дружно в оспорвано съревнование. Митко и Симона сграбчиха премията в съревнованието – сантиментална вечеря за двама. Изненадата обаче последва, откакто нежните половинки на мъжете се снабдиха с пръстен и непосредствено обявиха своето “Да! ”. В последна сметка сватбените камбани предстоят и три двойки ще се стягат да готвят дружно доживот.

Участниците в тазгодишния сезон на “Хелс Китчън ” несъмнено бяха доста колоритни. Наред с кулинарните провокации обаче сред тях не стопираха да прехвърчат и любовни искри.

Митко и Симона да вземем за пример се трансфораха в обичана двойка на феновете. Наскоро пристигна и новината, че Чоткин и Камелия стягат женитба. Станислав и Нели пък допълниха картинката на тима по обич в сезона. Да им е честито!

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Hell's Kitchen Bulgaria (@hells.kitchen.bulgaria)

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР