Популярната журналистка Калина Андролова написа нов гневен коментар за протестиращите

...
Популярната журналистка Калина Андролова написа нов гневен коментар за протестиращите
Коментари Харесай

Съветват Радев за нещо като военен преврат

Популярната журналистка Калина Андролова написа нов ядосан коментар за протестиращите и блокадите на основни кръстовища в столицата.

Във Facebook тя пусна следния текст:

Бивши военни, както и чиновници на военното разузнаване и контраразузнаване поучават Радев за нещо сходно на "военен " прелом под формата на длъжностен кабинет, чийто мандат ще бъде продължен повече от три месеца.

Целта е да се създадат решаващи промени в основните министерства, институции, организации и прочие, да се разгонят хората на ГЕРБ, да се изплашат симпатизантите, да се основат условия за ориентиран надзор в последващия избирателен развой.

Целият този скрит план сред подгонени олигарси, неолиберални мрежи, някогашни и сегашни военни, и слаби в нормална политическа среда партийни водачи (които виждат в груповата случайност своя звезден час) разкрива една доста неприятна картина за близкото бъдеще на България.

Надрусани и пияни рано заран хипстъри приказват "умно " пред палатките си за какво са блокирали София. Подчертават дебело по какъв начин няма да си тръгнат.

Като ти заплащат по 50 лв. дневно плюс скаричка, що да не стоиш, има бирички, лафче, волейбол, плажче. Пърформънс на деградирали младежи, чийто смисъл в живота е заниманието и анархията (поначало като митинг против всичко в живота, за което е нужно известно усилие), и прочие Обясненията за високия дух на тези "ползвани " хора е просто неуместно.

Всички анализатори, които пишат, доста добре знаят, че тези младежи са неориентирани и че извършват задания на едни против други. Но все пак пишат исторически произведения за тяхната нечувана храброст и типичен величествен дух.

Нищо такова няма. Има събаряне на кабинета против нещо, което е незнайно, незаявено. Най-почтеното е да се разгласи партия, която да сложи своя фокус на политическата маса и да играе по законовите правила.

Без да се пропагандира, апелирам, че ГЕРБ ще фалшифицират изборите. Как тогава Радев стана президент? Защо не завоюва Цачева?! Защото, когато има задоволително изборна сила, няма значение кой провежда изборите. Така Костов загуби изборите, по този начин и царят загуби изборите, по този начин Станишев загуби изборите.

За да има резултат митингът, би трябвало да има мощни водачи. Такива няма. Това е базовият проблем на митинга. И всичко се накланя в интерес на фатмака!

Само че той президентството не може да си оправи, камо ли републиката. Хипстъри докарват военни на власт! Хубава бира, а?! Това, което ни чака под шапките на военните, осъществено на процедура от техните антиподи с хипстърска протестърска сила, би било невъобразим хибрид. Ако "революцията " им успее, едните ще би трябвало да отстраняват другите.

НО, шампанско ще разлее деликатната неолиберална инфилтрация в състава на президентството. ТЕ употребяват всички за задачите си, не се гнусят, овладяват процесите, и най-после се оказва, че и враговете им са работили за тях. Трябва да признаем, че технологията е извънредно ефикасна, пичове!

Главните заблудени по Радев и хабер нямат по какъв начин ще ги сготвят. Разбира се, подмолното нашенско обединително звено ще остане – персоналните задания на олигархията. А простаците – лапат наденички на площада и приказват решително за смяна на системата. Промяната, хипстъри, сигурно няма да е във ваша изгода. Ама, изпийте в този момент биричката и т'ва е.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР