Популярна туристическа дестинация на остров Бали се оказа абсолютно фалшива

...
Популярна туристическа дестинация на остров Бали се оказа абсолютно фалшива
Коментари Харесай

Прочута туристическа атракция в Бали се оказа фалшива

Популярна туристическа дестинация на остров Бали се оказа безусловно подправена и съществува в действителност единствено в “Инстаграм”, настояват туристи онлайн и в известния уеб страница “Трип адвайзър”, предава БТВ.

Т.нар. “Порти към рая” се намират в храм Лемпуянг в Карангасем. На фотосите в интернет можете да видите необикновената врата в типичен за мястото жанр и отраженията на посетителите във водата пред тях.

Оказва се обаче, че в този храм вода няма. Няма даже шадраван на това място, а невероятните фотоси в “Инстаграм” са реализирани със зрителна машинация с огледала.

View this post on Instagram
Gates of Heaven

A post shared by Lizzy (@liznnyc) on Jul 23, 2019 at 4:45pm PDT

В “Трип адвайзър” се появиха и отрицателни ревюта на балийския храм. “Без обработка множеството фотоси наподобяват напряко елементарни. Тези, които виждате онлайн са красиви, тъй като са снимани с отражение в огледало, което основава визията за езеро”, написа един консуматор.

Появиха се и фотоси, на които се вижда по какъв начин локален гражданин употребява огледало, с цел да снима съвършената туристическа фотография.

Proof that Instagram influencers have ruined everything

My hopes & dreams were shattered when I found out the “water” at the Gates of Heaven is actually just a piece of glass under an iPhone pic.twitter.com/oiahI5VCIo
— Polina Marinova (@polina_marinova) July 4, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР