Попфолк певицата Камелия сключила тайно брак с дългогодишната си половинка

...
Попфолк певицата Камелия сключила тайно брак с дългогодишната си половинка
Коментари Харесай

Тайна сватба разбуни духовете в попфолка

Попфолк певицата Камелия сключила скрито брак с дългогодишната си половинка Цветин. Това стана ясно, откакто тя показа прочувствено послание към него в профила си в Инстаграм във връзка именния му ден. 

" Цветница е. Да сме живи и здрави и ние с теб, обич. Животът ми с теб всеки ден е пъстър и хубав. Затова съм доста щастлива, че преди седем години станах твоя брачна половинка “,  написа певицата под фотография, на която е дружно с Цветин.

Малко по-късно добави още една и с цел да затвърди казаното по-рано, написа: “Щастлива съм, че съм твоя брачна половинка “.

Според близки до двойката двамата в действителност са сключили брак.

Става дума за автограф в брачното пред очевидци в доста стеснен кръг.

Акт, който двойката до този миг е желала да резервира единствено за себе си. Тържество обаче до момента не е имало.

Истината е, че Камелия неведнъж е казвала в свои изявленията, че желае да се види като младоженка и че двамата с половинката й са подготвени за сходна стъпка. 

Преди време даже заприказва за сватбено празненство напълно публично, само че тогава, когато решили да го създадат, то се отсрочило поради пандемията от коронавирус.

Дали в този момент е имало бяла рокля, не излиза наяве. Екип на " Телеграф “ поздрави певицата във връзка празника. " Фамилията си остана моята “, беше единственият коментар, който направи тя по тематиката. 

Припомняме, че Камелия и Цветин са дружно от  25 години. Преди няколко се заприказва за разлъка сред тях.

Тогава двамата разбрали, че не могат един без различен и се събраха още веднъж. Цветин е до звездата още от времето, когато тя не е била известна.

И макар че певицата е с 8 години по-голяма от него, и до ден-днешен двамата са дружно и в живота, и в работата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР