Попфолк певицата Кали призна съкровени тайни за личния си живот.

...
Попфолк певицата Кали призна съкровени тайни за личния си живот.
Коментари Харесай

Кали мачка чаршафите с богато лъвче, готова да роди четвърто от четвърти

Попфолк певицата Кали призна съкровени секрети за персоналния си живот. Тя споделя, че е във връзка от 5 години с млад, хубав и богат мъж.

" Има един доста специфичен човек в живота ми, единственото единствено което бих желала е да има по-млака възрастова граница, тъй като аз съм по-големичка от него. С 14 години по млад е от мен, което потвърждава теорията ми " или се раждаш мъж или в никакъв случай не ставаш подобен ", а той е тъкмо подобен, споделя Кали пред радио Веселина.

" Аз съм доста щастлива и спокойна с него, мисля че няма потребност да демонстрирам какъв брой е хубав, какъв брой е интелигентен и съумял в обществените мрежи. Със сигурност не е с мен, тъй като аз обезпечавам финансов комфорт на фамилията ми, а тъй като той го прави. Голяма късметлийка съм - хем съм по дърта, хем ме гледат. Може би и това е повода да наподобявам по този начин добре ", добавя певицата.

Изпълнителката на 4-4-2 споделя още, че е подготвена за четвърто дете от четвъртия си мъж. Както е известно тя има трима сина от трима разнообразни мъже като междинният й наследник към този момент не живеел с нея, откакто навършил 14 години се преместил при татко си в чужбина. Тя споделя още, че е в положителни връзки с всичките си мъже и не е ограничавала децата да имат връзка с тях.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР