Попфолк певицата Андреа и румънската звезда Дан Балан имат връзка,

...
Попфолк певицата Андреа и румънската звезда Дан Балан имат връзка,
Коментари Харесай

Андреа забравила връзката с Кубрат Пулев

Попфолк певицата Андреа и румънската звезда Дан Балан имат връзка, само че тази вест от дълго време взриви медиите оттатък Дунава. Преди дни румънски таблоид първи писа, че двамата имат освен това от професионални взаимоотношения, а Андреа бързо е не запомнила траялата над десетилетие връзка с боксьора Кубрат Пулев.

От години Андреа работи с румънските си сътрудници и познанството ѝ с Дан Балан беше обществена загадка. Подозренията, че двамата са дружно, се ускориха и от обстоятелството, че двамата неотдавна бяха в Киев, а преди този момент и на други места и събития. Но всичко се оказа просто едно съвпадане.

Андреа разгласява текст на британски, в който изяснява, че връзките ѝ с Дан Балан са единствено и само професионални, а връзката им - посредством музиката.

" Без значение какъв брой съм скандална в клиповете и фотосите си, душата и сърцето ми са разнообразни. Винаги съм търсила нещо същинско и свястно, което да запълни сърцето ми ", написа още певицата, като недвусмислено демонстрира, че търсенето на любовта към момента продължава.

Раздялата на Андреа и Кубрат Пулев се случи в средата на юли. " Твърде млада съм, с цел да се омъжа и прекомерно огромна, с цел да играя детски игри - любувам се на необвързания си живот ", написа тогава тя под селфи.

В началото на декември обаче всички се запитаха дали певицата и боксьорът не са се събрали. Двамата бяха видяни в Пловдив.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР