Попфолк перлата Софи Маринова се е залюбила с по-млад от

...
Попфолк перлата Софи Маринова се е залюбила с по-млад от
Коментари Харесай

Софи Маринова залюби по-млад жребец

Попфолк перлата Софи Маринова се е залюбила с по-млад от нея мъж.

Певицата е влюбена в човек, който бил прочут в елит средите. Дали той е предприемач, или от музикалните среди, Маринова мълчи. Ала била доста щастлива и споделила пред близки, че новият ѝ я обича ужасно доста и държи на нея.
-->
Софка разкри за края на връзката си с досегашния си мъж Гринго в тв изявление. Че двамата не разделят едно легло, е ясно от пролетта. Но чак в този момент Маринова реши да пусне „ бомбата “ с откровения. " Не знам какво прави Гринго. Той си е по Германия. Имам си гадже ", изясни Софка, представена от Hotnews.bg.

На юбилейния концерт на ромската звезда в зала „ Арена “ преди два месеца, Софка се скъса да благодари на цялата си рода, само че пропусна Гринго, което укрепи още повече слуховете за разлъка сред двамата.

Според информацията хитовата певица се е залюбила с новия си мъж месеци откакто се раздели с някогашния пандизчия. Двамата си пасвали като характери. Любимият на Маринова я глези със скъпи дарове и бижута. Той платил и цялата отмора в Дубай на Софка и наследника ѝ Лоренцо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР