Попфолк любимецът Фики Стораро непрестанно се намира на топа на

...
Попфолк любимецът Фики Стораро непрестанно се намира на топа на
Коментари Харесай

Лъжливото овчарче! Истината за бременноста на жената на Фики

Попфолк любимецът Фики Стораро непрекъснато се намира на топа на устата, а последната вест, която почитателите не стопират да разискват е дали артистът се пробва да опази в загадка бременността на жена си Гюлджан.

Слуховете, че влюбената двойка е в очакване на втори правоприемник се породиха откакто половинката му разгласява фотоси, на които очевидно е наедряла и се пробва да скрие корема си от камерата. Кадрите бяха изтрити от Инстаграм, сега в който стартира да се написа, че е бременна, което също укрепи подозренията, оповестява Lifeonline. Преди два месеца 26-годишният поп-фолк реализатор отхвърли бременността на обичаната си, само че доближени до фамилията се кълнат, че тя чака рожба в края на юни.

Предполага се, че поверие кара Фики и фамилията му да крият новината от медиите, само че семейството е в същинска еуфория. Най-щастлив е дядо Тони, който за първи път ще си има внучка. През 2018 се ражда първото внуче на Тони Стораро. Малкия Тунчер е кръстен на дядо си. Сега, три години по-късно той ще си има сестричка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР