Попфолк кралицата и Николай Иванов няколко години не си говореха,

...
Попфолк кралицата и Николай Иванов няколко години не си говореха,
Коментари Харесай

ЧУДО! Години след ареста и смразените отношения, попфолк кралицата Глория се сдобри с Николай

Попфолк кралицата и Николай Иванов няколко години не си говореха, само че от няколко дни замразените им връзки са към този момент минало. Двамата отпразнуваха ренесанса на своята непосредственост с клип от домашно празненство, на който Гло пее на уше на брат си. И попфолк звездата, и Николай се очевидно извънредно разчувствани и в някои моменти даже се просълзяват.
За разлика от обществените си изяви, на които непроменяемо прави възторг с ултраелегантните си тоалети, Глория кърши глас на купона в семпло черно трико, подчертаващо моделската й фигура. Топизпълнителката излъчва топлина и радушност и цялото й държание издава мощните й сестрински усеща към Николай.
Специално за възраждането на техните връзки Гло е избрала прочувствена ария на Софи Маринова. В хитовото парче на колежката й се пее за „ обич вечно “ и това е повече от явен знак, че неостаряващата попфолк дива и брат й в никакъв случай повече няма да спрат да си оказват помощ и да бъдат един до различен, предава България Днес.
На финала на домашното видео Николай, с чаша в лявата ръка, се доближава до фамозната си сестра, прегръща я и обсипва с целувка бузата й.
Дълги години братът на Глория е бил черната овца в фамилията. За Николай се знае единствено, че върти бизнес със зеленчуци, само че постоянно подхваща дълги пътувания из Европа. Той живее под един покрив с дама на име Цветелина, от която има наследник.
Родената в Две могили, Русенско, шармантна гласовитка се беше смразила с брат си, откакто Николай е задържан преди няколко години в Амстердам. След 24-часов престой в ареста обаче роднината на Гло е освободен, тъй като ставало въпрос за различен Николай, също роден в Русенско, само че някогашен футболист в „ Дунав “ и „ Светкавица “. Съименникът на брата на Гло бил търсен от полицията в Холандия по съмнение в присъединяване в балканска тайфа за източване на кредитни карти.
След като попфолк звездата изпяла песента, тя и брат й сядат на масата и напълно се разнежват. Започнали да си напомнят по какъв начин са пътували дружно до Париж на фамилна отмора. Популярната певица дала обещание, че поставят кръст на всичко, което е довело до утежняването на връзките им. Припомняме, че първото неприятно събитие бе обирът в дома на Глория, случил се още в зората на кариерата й. Тогава бъдещата кралица на фолка изрече подозрение, че апашите са били ориентирани от вътрешен човек.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР