Попфолк изпълнителката Емилия захвърли траура и поднови музикалните си изяви,

...
Попфолк изпълнителката Емилия захвърли траура и поднови музикалните си изяви,
Коментари Харесай

Емилия се връща на сцената след траура

Попфолк изпълнителката Емилия захвърли траура и възобнови музикалните си изяви, научи HotArena.

Дни след зверската злополука, в която тя, годеникът й Жорж Башур и синът му Феди пострадаха, а след това момчето умря, певицата разгласи, че приключва участията си за неустановен интервал от време.

Меломаните останаха, меко казано, сюрпризирани от новината, че пайнерката се връща на сцената, защото чакаха певицата да не поема задължения към половин година.

Няколко седмици след гибелта на Феди Башур Емилия показа няколко фотоса в обществената мрежа, на които театралничи с обувки на висок ток, дело на световноизвестните марки „ Алберта Ферети " и „ Долче и Габана ".

Това разгневи почитателите, които споделиха, че е редно в 40-те дни след загубата на доведения си наследник Емилия да се отдръпне от общественото пространство.,,Преустановявам участията си за нео-граничен интервал ", бе споделила пайнерката, която явно към този момент се усеща по-добре и е подготвена да се върне към остарелия си метод на живот. Според най-верните почитатели на певицата тя употребява музиката като лек за тъгата си.

Емилия постоянно е била от дейните изпълнителки на музикална компания „ Пайнер " и едномесечната пауза сигурно се е отразила върху душeвността й. Част от феновете й са щастливи, че ще видят своята фаворитка още веднъж на сцената, защото по този метод и самата певица ще се откъсне от ежедневните си мисли, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР