Попфок певицата Диона преживя бързо, бързо ареста и тръгна по

...
Попфок певицата Диона преживя бързо, бързо ареста и тръгна по
Коментари Харесай

Диона преобразена след ареста, народът я срина със земята: Дъно! Такива убиват децата ни!

Попфок певицата Диона претърпя бързо, бързо ареста и потегли по участия. Веднага откакто се потвърди кокаина в кръвта на певицата зад кормилото, тя пита почитатели каква да е новата й ария, написа Блиц.
„ Дайте ми концепция за заглавие. Излиза до няколко дни “, написа певицата в новото приложени Threads, както и в профила си в Инстаграм. Обещанието й е най-харесваният коментар да стане точно названието на новата й ария.
Уви, надали певицата е подозирала, че коментарът „ Нурофен “ ще избие рибата.
Всъщност това е отпратка и подигравка с нея, тъй като след абсурда с опиатите изпълнителката написа, че просто била изпила блистер Нурофен, а не е използвала опиум.
Това не е всичко. В множеството мнения Диона получава заплашителен хейт, като доста от потребителите я корят за това, че даже не е имала доблестта да се извини за грешката си, а я замита под килима, употребявайки други тематики за акцент.
Ето и част от мнението на потребителите:
„ Колко елементарен би трябвало да бъдеш и да не кажеш най-малко едно извинявай за това, което си направила а да се правиш на шматка все едно нищо не се е случило, безумство. Явно не съжалява за това, което е направила и се интересува единствено от малоумните си песни. Дъно! “
„ Пожелавам на всички, които я защитавате да се сблъскате с някой толко надрусан зад кормилото! Ама хубаво да се сблъскате, че освен мозъчни инвалиди, но и в инвалидна количка да останете! “
„ Харесвах Диона доста! Не мога да схвана за какво се прави,че нищо не се е случило.. За страдание е редно да си понесе следствията, тъй като тъкмо такива хора убиват децата ни. ЖАЛКО! “
Още ден след ареста попфолк певицата потегли и по участия като се появи изцяло преобразена с алена къса коса и алена рокля.
  Вижте тази обява в Instagram.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР