Поп фолк певицата Мария е в трескава подготовка за сватба

...
Поп фолк певицата Мария е в трескава подготовка за сватба
Коментари Харесай

Мара Отварачката се готви за сватба № 3

Поп фолк певицата Мария е в трескава подготовка за женитба № 3 – това е най-новият слух в шоу бизнеса. Секси миньончето и гаджето й Мирослав Мерджанов към този момент оглеждали тузарски курорт, където да се случи церемонията, настояват хора от обкръжението им. Бизнесменът бил подготвен на всичко за Отварачката – даже да се трансформира в следващия й брачен партньор.  

Мерджанов е сътрудник в лихварството на Веселин Денков-Весо Брадата, който бе упрекнат в изнудване на длъжници. Избраникът на Мария очевидно печели напълно обичайно, откакто наскоро е похарчил 50 бона, с цел да угоди на обичаната си, разясняват из гилдията. Според осведомени бъдещият жених ще олекне най-малко с още 50 бона – единствено че в евро, в името на блясъка, в който Мария си показва венчавката и купона след нея.

Първият мъж, за който се омъжва Мария, е Димитър Андонов – бащата на щерка им Марая.  Благоевградският предприемач през днешния ден има ново семейство и две деца, като не желае да чуе за някогашната си. Двамата се разведоха, тъй като Мария бе на път да го докара до цялостен банкрут. Той плащаше доста скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. При развода Мария не взе безусловно нищо от някогашния си, което изцяло скапе връзките им.Следващият беше милионерският правоприемник Християн Гущеров. Тя обаче постави рога на Хриси и бе позорно изхвърлена.Докато беше държанка на Ангел Свинаря, Мария шофираше джип „ Мерцедес ” за 200 000 лв. със секси номера 6969, само че след кончината на предприемача, звездата на „ Пайнер ” изненадващо се снабди с по-скромен бял „ Мерцедес ” за 100 бона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР