Поп фолк дивата Камелия се реши. Тя най-сетне се изправи

...
Поп фолк дивата Камелия се реши. Тя най-сетне се изправи
Коментари Харесай

Камелия призна истината за бебето си в ефир: Изпитах злоба, завист, тъга… бях на ръба!

Поп фолк дивата Камелия се реши. Тя най-накрая се изправи и разгласи в ефир, освен това в народен, истината за най-голямото си благополучие – своето бебе с Цветин. В предаването на Николаос Цитиридис Ками стартира точно с това – с големия брой хора у нас, които не могат да станат родители по естествен метод.
Да, Камелия не проговори непосредствено за сурогатството, само че сподели задоволително. Като това, че страната ни би трябвало да намерения и да вкара закон за такова родителство, каквото от дълго време към този момент има даже в наша прилежаща страна.
„ Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, за какво те би трябвало да се усещат обречени, да страдат, да протягат ръка към алкохола, а някои и даже да лишават живота си. Защо?! Защо, откакто множеството от тях биха били чудесни родители, за образец и биха дали прелестни деца на нашата България. Та нали точно от деца имаме потребност, с цел да се реши демографският проблем, който става все по-сериозен “, пита Камелия.
Самата тя не скри, че след 15-годишна тежка борба за дете, която не можела и не можела да завоюва, е била на дъното доста пъти. „ Изпитала съм всички вероятни усеща на света – от краткотрайна наслада и вяра, през обезсърчение и тъга, до завист и злоба даже, а по-късно и до меланхолия. Всичко. Но не се отхвърлих. Никога не се отхвърлих, тъй като това постоянно е било най-голямата ми фантазия “, показа певицата, която дружно с Цветин ще посрещнат първата си Коледа с Баян.
Източник: Crimesbg.com, kliuki.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР