Поп фолк дивата Камелия се разкри. Тя се се похвали,

...
Поп фолк дивата Камелия се разкри. Тя се се похвали,
Коментари Харесай

Камелия се разкри. Получава луди пари

Поп фолк дивата Камелия се разкри. Тя се се похвали, че откакто напуснала димитровградската компания, станала в пъти по-богата. Блондинката заяви това на почитателите си, с които беседва в мрежата.

Единствената й болежка била, че не го е направила по-рано. Знаем, че чипровката би шута на компанията в далечната 2014 година. И от този момент са продуцира сама.
-->
Изпълнителката „ доля масло в огъня “, като съобщи, че откакто си тръгнала от „ Пайнер “ се почувствала свободна, самостоятелна и правила това, което харесва. Без ограничавания, „ без окови “. И в добавка се видяла най-сетне с пари.

Както знаем, компанията провежда участията на артистите си, само че прибира затлъстял дял от облагата им.

„ Видях се в действителност с пари, откогато се самопродуцирам и провеждам сама участията си по заведенията и празненствата, където мога да пея. Това може да се види и от сметките ми, които заявявам всяка година в Национална агенция за приходите “, съобщи Камелия, написа kliuki.bg.

„ Добре са го споделили евреите. Най-добре е самичък да си си стопанин, да работиш за себе. Изпитах на собствен тил какъв брой са правилни тези техни приказки “, добави „ огън момичето “.

След като Камелия напусна „ Пайнер “, още много знакови имена напуснаха Митко Пайнера. Сред тях са Андреа, Константин, Деси Слава и още други реализатори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР