Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в

...
Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в
Коментари Харесай

Голяма новина! Ето кой ще замести Любо Киров в Гласът на България

Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в идния десети сезон на „ Гласът на България “, който ще превземе тази есен ефира на bTV. Вокален занаятчия, създател и продуцент, тя е измежду най-успешните и награждавани български актьори за последните повече от 20 години – с ослепителен, присъщ глас, незабравим гений, достоверен жанр и омагьосване. Мария Илиева сяда в влиятелното треньорско кресло на „ Гласът на България “ в един от най-силните моменти от своя живот – тя е зряла, мъдра, сполучлива и уверена, подготвена да дава от всичко това на новите гласове, които ще се включат в музикалната конкуренция този сезон.

„ Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „ Гласът на България “, само че ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво диря и нямам самообладание да го открия! ”, декларира решително Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.
-->
Тази есен “Гласът на България ” ще означи своето десето издание в ефира на bTV. Юбилейният сезон на рейтинговото предаване дава обещание още повече изненади, страсти и обрати във всеки един от стадиите, както в никакъв случай до момента. Надпреварата сред треньорите и сред самите участниците ще бъде в действителност оспорвана, борбите ще са епични, а успеха – единствено една!  Победителят в музикалното риалити ще грабне премията от 50 000 лева и купата „ глас на България “, а кой ще бъде той – феновете ще схванат тази есен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР