Поп дивата Мадона продължава да шокира публиката, въпреки възрастта си.

...
Поп дивата Мадона продължава да шокира публиката, въпреки възрастта си.
Коментари Харесай

Феновете на Мадона питат защо главата й е триъгълна

Поп дивата Мадона продължава да шокира публиката, макар възрастта си. Певицата разгласява в Instagram шокиращи нови селфита, които развълнуваха почитателите й и провокираха обвинявания в корист с " пластика на лицето ". Припомняме, че поп кралицата навършва 63 години през август.

На фотосите певицата театралничи в първокласна баня в черен комплект спално долни дрехи. Косата й е събрана от лента за главата, наблягайки овала на лицето й. Изображението е допълнено от златна многопластова огърлица.

" Нов живот. Ню Йорк. Преосмисляне ", написа Мадона.

Повечето от почитателите на Мадона харесаха новите й фотоси, само че някои почитатели се смутиха от " триъгълната " форма на главата й, острите скули и брадичката на звездата, предава дир.бг.

Мадона и Риана в ранглиста на Форбс за най-богатите жени-предприемачиВиж ощеМадона и Риана в ранглиста на Форбс за най-богатите жени-предприемачи

" Какво се случи с главата ви? Твърде доста пластични интервенции, скъпа ", " Бяхте доста красива и щяхте да останете същата, в случай че остарявахте по натурален път ", " Нов живот и нов лифтинг на лицето? Не можете да бъдете разпознати ", " Царице, какво не е наред с лицето ти? ", " Достатъчно интервенции, вие се превръщате в извънземно, " пишат част от почитателите в мненията си.

Мадона, несъмнено, не дава отговор на упреците за променения й външен тип. Изглежда, че поп кралицата въобще не се интересува от мнението на другите и се радва на връзката си с 27-годишния танцьор Аламалик Уилямс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР