Понятието за красота варира не само според личния вкус, но

...
Понятието за красота варира не само според личния вкус, но
Коментари Харесай

Перфектното женско тяло е различно в зависимост от държавата

Понятието за хубост варира освен съгласно персоналния усет, само че и съгласно страната, в която се намираме, оповестява в. „ Мирър “, представен от Българска телеграфна агенция.

Потребител на уеб страницата за въпроси и отговори „ Куора “ взема решение да попита хора от целия свят – от Съединени американски щати до Египет, Китай и България, „ Кое се счита за съвършено женско тяло във вашата страна “? Ето и техните отговори:

– Китай
Според Къси Цзин акцентът на хубостта пада върху това да си слаб. „ Талия колкото лист с формат А4 и крайници, тънки колкото „ Айфон 6″ се считат за доста привлекателни “, споделя Цзин. „ За мен такива девойки са прекомерно кльощави, само че точно те наподобяват съвършени в очите на множеството китайци “.

– Бангладеш
Анонимен консуматор твърди, че неговите пристрастия съответстват с тези на „ образованото общество “ – „ скромна и изтънчена персона, ярък загар, чип нос, огромни, черни очи и плътни вежди, тяло с леки извивки и височина най-малко 158 см “.

– Франция
Французите са известни с любовта си към модата и елегантността. Потребител споделя, че френският блян за хубост е „ композиция от тялото на модел и излъчването на съседското момиче “, като добавя, че „ може даже да е мъжкарана – огромните гърди са надценени, дребните са доста по-яки! “

– Англия
Алек Фейн я характеризира: „ дребна, не прекомерно слаба, огромни (но не абсурдно) гърди, хубави форми и да е най-малко 170 см “.

– Съединени американски щати
Райън Бърнет споделя своите условия към съвършената дама: „ евентуално е сходно на доста други места; висока, с хубави форми, руса със сини очи (макар светлокафявите очи да са също много популярни) и с натурален загар “. Той също прибавя, че за него идеалната жена е певицата Кеша.

– Египет
Ахмед Самир твърди, че „ египетската Мерилин Монро “, актрисата Хинд Ростом е считана за идеалната жена. „ Тя е една от най-красивите дами в египетската история “.

Талия с формат А4 се цени изключително високо в Китай.

– България
Неизвестен, само че много откровен българин, разказва блестящ атлетичен вид жена: „ Висока, със плътно тяло, слаба и с огромни гърди “.

– Швейцария
Студентът Надеж Бек дава отговор на въпроса, като споделя, че мнението му съответствува с това на множеството мъже от Европа: „ по-скоро слаба, със междинен растеж, кестенява коса и светли очи (макар последното в действителност да зависи) “.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР