Полицията от Флорида съобщава, че миналата неделя 40-годишен мъж от

...
Полицията от Флорида съобщава, че миналата неделя 40-годишен мъж от
Коментари Харесай

Американец се разби в „портал на времето“

Полицията от Флорида оповестява, че предходната неделя 40-годишен мъж от Нашвил е опитал да премине през „ портал на времето “, само че се забил в тухлената стена на магазин в Пенсакола.

Шофьорът на транспортното средство е носил защитния си колан и не е претърпял съществени пострадвания, само че в обяснението, което дал, се включвали несвързани изречения за странствуване във времето.

По това време постройката е била празна и всички вреди са единствено материални. Полицейският доклад гласи, че „ водачът е карал с огромна скорост в опит да премине през „ портал на времето “, написа Huffington Post.

Пътешественикът във времето обяснил, че „ не е съумял да мине през портала, преди да настъпи злополуката “.

Елисън Бенет (Ellison Bennett), който държи магазин наоколо до местопроизшествието, споделя, че в действителност хората са имали огромен шанс. „ Ако това се беше случило в работен ден, в постройката щеше да има хора и злополуката щеше да се трансформира в огромна покруса. “

От полицията оповестяват, че мъжът е пътувал към прилежащ град, с цел да се види с щерка си. Обвинен е в немарливо шофиране и непоказване на гражданска отговорност, а по-късно е закаран в болничното заведение за обзор. Няма съмнения за приложимост на алкохол и опиати.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР