Понякога ти трябва доста време, докато прогледнеш и видиш нещата

...
Понякога ти трябва доста време, докато прогледнеш и видиш нещата
Коментари Харесай

Играта загрубя: Като не успя да прикотка Мария с добро, Нойзи показа, че е и злобен!

Понякога ти би трябвало много време, до момента в който " прогледнеш " и видиш нещата такива, каквито са. Но по-добре да е късно, в сравнение с... знаем. Така се случва и с Мария Игнатова, която от ден на ден схваща, че бракът й е бил една голяма неточност и единственото избавление е бракоразвод.

И не, абсурдът с пияния й на мотика мъж, качил се да кара колата си, не е главната причина за раздялата, несъмнено. Това било просто капката, от която чашата преляла, разкриха близки до звездното семейство.

Отдавна Мария Игнатова се дразнела, само че се опитвала да преглътне обстоятелствата като тези, че мъжлето й е мързеливо до обратен тласък, че единственото за което го бива, е да ръси празни приказки, че пет лв. не може да изкара, а тя главно вади парите у дома, че не могат да отидат на сносна отмора в чужбина, в случай че тя не заплати... и доста други неща, които ден след ден от ден на ден й бодели очите.

Днес обаче някогашната на Димитър Рачков била тройно потресена и отвратена, тъй като Нойзи посочил завист, каквато тя не предполагала у него. След като опитал да я прикотка и да си я върне с положително, Цветков обърнал страницата и играта загрубяла. Стигнал даже до такава степен, да й каже, че към този момент не е първа китка и първа младост и мъчно щяла да откри някой като него.

" Мария напряко хлъцна, тоя не е с всичкия си. Мъжете ще се избият за нея, единствено да им щракне с пръст, само че да го забележим Нойзито коя патка ще вземе, еле пък да е с качествата и визията на Марчето ", разясняват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нойзи Мария Игнатова Ивайло Цветков Нойзи Мария Димитър Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР